Testfietsen zijn ook beschikbaar in uw omgeving

Testmogelijkheid met de dealer

De Pendix eDrive ondersteunt u tot het drievoudige van uw trapinspanning. De krachtontwikkeling van de elektromotor is zo gevoelig dat het natuurlijke trapgevoel behouden blijft. Om deze controle te waarborgen, wordt de trapas van de fiets tijdens de ombouw vervangen door een elektronische Pendix trapas. De nieuwe trapas maakt gebruik van een sensor om de kracht en de rotatie te meten die de rijder op de pedalen uitoefent. De besturing van de aandrijving verwerkt de signalen en berekent het proportionele vermogen van de motor. De spoelen van de elektromotor worden van stroom voorzien en genereren zo een magnetisch veld, zodat de rotor draait en de bestuurder ondersteunt in zijn trapbeweging. De ketting of tandriem brengt vervolgens het gecombineerde vermogen van de motor en de rijder over op het achterwiel.

De Pendix motor is een borstelloze trapasmotor die direct voor gebruik op fietsen is ontworpen. Dit hangt samen met de positieve eigenschap dat er geen versnelling nodig is. De Pendix aandrijving heeft geen slijtdelen en is absoluut geruisloos.

Wij willen u de best mogelijke kwaliteit leveren. Om aan deze vraag te voldoen, beschikt onze productie in Zwickau over een hoge mate van geautomatiseerde processen die een constante kwaliteit garanderen. Tijdens de productie worden de motor en de batterij onderworpen aan gestandaardiseerde kwaliteitscontroles. Naast deze kwaliteitscontroles voeren wij duurzaamheidstesten uit om de levensduur van Pendix producten te kunnen garanderen.

Testmogelijkheid bij de dealer

Wij werken samen met een groot aantal dealers die u een testfiets aanbieden voor testritten in hun winkel. U kunt alle Pendix partners vinden in onze dealer search. Stel het filter in op "Testfiets beschikbaar".

Dealer zoeken

Händler-Grafik