Er is een eDrive voor iedereen

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of bakfiets - de Pendix eDrive kan op bijna elk framemodel worden gemonteerd.
Je favoriete fiets kan supersnel omgetoverd tot een krachtige e-bike.

Stadsfiets

Je kent de steile klimmen op je dagelijkse rit naar het werk maar al te goed. Of zelfs die lange weg naar de supermarkt. Maar je houdt van je stadsfiets, je kunt je geen andere fiets voorstellen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om een klassieke damesfiets of een moderne stadsfiets - met de Pendix eDrive blijft u trouw aan uw favoriete fiets - en geniet u tegelijkertijd van alle voordelen van een e-bike.

Trekkingfietsen

Fietstochten zijn je passie. Je bent graag actief. Over verharde wegen of gravelwegen, onderweg in de wijngaarden of liever een tocht met vrienden in de Alpen? Uw trekkingfiets is uw trouwe en betrouwbare metgezel, universeel inzetbaar op alle tochten. Bijna onvervangbaar, maar niet perfect. Met de Pendix eDrive kunt u nu ook langere afstanden afleggen - en volledig ontspannen op uw bestemming aankomen. En natuurlijk kan dat ook mét bagage.

Mountainbike

Je voelt je op je gemak op onverharde ondergrond en op steile hellingen. Je houdt van het extreme en denkt zelden aan geasfalteerde wegen. Aan een nieuwe fiets denk je nog lang niet, je houdt te veel van je coole mountainbike. Maar je wil steeds meer. Altijd doorgaan. Sneller. De Pendix eDrive geeft u die extra kracht tijdens uw ritten. Zodat zelfs hellingen van meer dan 20 % geen probleem meer zijn.

Cargo-bike

Of het nu gaat om een duurzame levensstijl, fitness of kostenbesparingen - er zijn veel goede verklaringen  voor de enorme groei van de markt van de transportfietsen. Steeds meer mensen laten hun auto staan en doen hun transporten of aankopen met de cargo-bike. Met de Pendix eDrive geef je je cargo-bike letterlijk vleugels: zet je motor aan en je zweeft van A naar B. En zelfs de kwetsbaarste lading bereikt zijn bestemming veilig met de Pendix eDrive: uw kinderen.

In welk fietsmerk bent u geïnteresseerd?

Sinds 2015 zijn diverse fietsmodellen van verschillende fietsmerken achteraf uitgerust met onze Pendix. Omdat er maar een paar inbouwvoorschriften nodig zijn, is het aanbod van fietsmerken zeer groot. We hebben ze hier zeker niet allemaal. Maar misschien staat uw fietsmerk er al bij en kunt u er zeker van zijn dat ook uw fiets achteraf met een Pendix kan worden uitgerust.

A           B             C             D             E             F          G             H             I             J             K             L             M             N             O             P             Q             R             S             T             U             V              W             X             Y             Z

F

Montage Pendix eDrive

Wilt u een proefrit of een specialist bij u in de buurt? Dan vindt u hier een Pendix dealer:

Naar de dealer zoeken


De montage

Wilt u weten of de Pendix eDrive bij uw favoriete fiets past? Geen probleem. Vraag gewoon advies aan een Pendix dealer in uw buurt of check hier de installatievereisten:

Installatie-vereisten


Voor u. Bij uw Pendix dealer.

U kunt de Pendix eDrive bij een van de vele Pendix dealers kopen, laten installeren en uw favoriete fiets in een mum van tijd upgraden, of uw nieuwe droomfiets van extra power voorzien.

Händler-Grafik