Vragen over bestellen

Waar kan ik de Pendix eDrive kopen?

De Pendix eDrive is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. U kan via onze dealer locator een dealer vinden bij u in de buurt.

Hoe verloopt de installatie van de Pendix eDrive kan ik dit zelf?

Wij raden u aan de Pendix eDrive door een erkende dealer te laten installeren. De dealer controleert ook de staat van uw fiets en de compatibiliteit met het aandrijfsysteem.

Hoe kan ik de Pendix eDrive kopen als er geen dealer in mijn buurt is?

Neem contact op met een dealer die u vertrouwt en vraag naar de Pendix eDrive. Uw dealer kan dan de Pendix eDrive bestellen en op uw fiets monteren.

Welke extra kosten kan ik verwachten na aankoop van Pendix eDrive ?

Om uzelf en andere weggebruikers niet in gevaar te brengen, moet u de Pendix eDrive alleen op een technisch onberispelijke fiets monteren. Het kan nodig zijn om slijtagegevoelige onderdelen (remblokken, ketting, enz.) te vervangen, defecte onderdelen te vervangen of extra onderdelen (bijv. verlichting) te installeren. Neem contact op met een erkende Pendix dealer in uw buurt voor meer gedetailleerde informatie. Afhankelijk van de compatibiliteit van de reeds op de fiets aanwezige onderdelen kan het nodig zijn om nieuwe kettingringen voor de Pendix trapasarm (4x104mm, 4x64mm), een extra klemhouder voor de bevestiging van de batterijhouder of een nieuwe zijstandaard aan te schaffen, afhankelijk van de compatibiliteit van de bestaande onderdelen.
Dankzij het lage energieverbruik en de geringe slijtage zijn de bedrijfskosten zeer laag. Een regelmatige inspectie is aan te bevelen zoals bij uw conventionele fiets.

Heeft u nog meer vragen?

Dan kan u met onze dealer locator een Pendix dealer bij u in de buurt vinden. Neem gewoon contact met hem op en stel hem uw vragen.

Ga naar onze dealer locator