Pendix eDrive300 bestehend aus getriebelosem Mittelmotor und 300 Wh Akku

Algemene vragen

Wat moet ik weten over Pendix?

Volgens de Belgische verkeerswetgeving worden elektrische fietsen beschouwd als fietsen en is er geen minimumleeftijd of rijbewijs nodig om ze te gebruiken. U hoeft dus geen aanvullende verzekering af te sluiten, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Er is geen verplichting maar Pendix adviseert u wel een fietshelm te dragen.

Past de Pendix eDrive op mijn fiets?

De Pendix eDrive past op elk in de handel verkrijgbaar fietstype, maar er zijn nog steeds enkele vereisten waaraan uw fiets moet voldoen om te kunnen worden gemonteerd. Hier vindt u een checklist waarmee u kunt controleren of uw fiets geschikt is voor de installatie van de Pendix eDrive. Alle Pendix dealers kunnen u ook snel vertellen of de Pendix eDrive compatibel is met uw fiets.

Hoe lang is de garantie op mijn Pendix eDrive?

De garantieperiode voor de Pendix eDrive is 2 jaar vanaf de datum van installatie. De exacte garantievoorwaarden vindt u in onze AGB's.

Waar kan ik de Pendix eDrive testen?

Gebruik de Pendix Dealer Locator om een dealer in uw buurt te selecteren en een testrit aan te vragen. Let bij het zoeken naar dealers op de opmerking "Testfiets beschikbaar".

Hoeveel weegt de Pendix eDrive?

De gewichtsspecificaties hebben betrekking op het gehele pakket:

Pendix eDrive300 | 6,9 kg
Pendix eDrive500 | 7,3 kg
Pendix eDrive1000 | 7,3 kg

Heeft u nog meer vragen?

Dan kan u met onze dealer locator een Pendix dealer bij u in de buurt vinden. Neem gewoon contact met hem op en stel hem uw vragen.

Ga naar onze dealer locator