Ombouwen van uw Montague tot een eBike

Diverse modellen van het fiets merk Montague zijn compatibel met de Pendix eDrive. Je kunt jouw fiets laten ombouwen tot e-bike door en Pendix dealer bij jouw in de buurt. Belangrijk om te weten: Om er zeker van te zijn dat een Pendix eDrive op jouw fiets gemonteerd kan worden, ga daarvoor eens langs bij een van onze dealers. Je kunt een dealers bij jouw in de buurt vinden in onze dealerzoekfunctie.


De onderstaande fiets is al uitgerust met een Pendix eDrive

Montague Boston, Navigator, Paratrooper

Montague Navigator

Montague Paratrooper

Deze foto’s zijn genomen door het Faltrad XXS aan ons ter beschikking gesteld.

Montague Boston

Deze foto is genomen door het Fiets Ombouwcentrum Nederland aan ons ter beschikking gesteld.

Bent u geïnteresseerd in het upgraden van uw Montague met Pendix?

Stap 1: Controleer de installatievereisten

Voordat u uw fiets retrofit met een Pendix, is het belangrijk om de installatie-eisen te controleren. Als aan deze voorwaarden is voldaan, staat niets stap 2 meer in de weg.

Stap 2: Controleer de staat van de fiets

Na de installatievoorschriften moet u controleren of uw fiets geen schade heeft. Deze kunnen bijvoorbeeld ontstaan door ongevallen, veelvuldig gebruik en toenemende leeftijd. Een van onze Pendix dealers helpt u graag met een geoefend oog.

Stap 3: Converteer uw fiets

U kunt uw Pendix eDrive bij uw Pendix dealer bestellen en laten inbouwen.

Stap 4: Rijplezier

De belangrijkste stap: eindelijk kunt u rijden met uw achteraf gemonteerde Montague! Wij wensen u steeds een veilige reis.

Heb jij je Montague achteraf uitgerust met Pendix en wil je andere fietsliefhebbers helpen beslissen over een Pendix fiets? Stuur ons dan een foto van uw Montague naar ons e-mail adres info(at)pendix.de zodat wij deze kunnen delen met geïnteresseerden in Pendix op onze website. Wij noemen je graag als bron van de foto.