Ombouwen van uw Ango-Bike tot een eBike

Diverse modellen van het fiets merk Ango-Bikes zijn compatibel met de Pendix eDrive. Je kunt jouw fiets laten ombouwen tot e-bike door en Pendix dealer bij jouw in de buurt. Belangrijk om te weten: Om er zeker van te zijn dat een Pendix eDrive op jouw fiets gemonteerd kan worden, ga daarvoor eens langs bij een van onze dealers. Je kunt een dealers bij jouw in de buurt vinden in onze dealerzoekfunctie.


De onderstaande fiets is al uitgerust met een Pendix eDrive

Ango-Bike Schwarzer Panther, Zebra

Ango-Bike Weißer Hai

Ango-Bike Zebra

These pictures were taken by Ango-Bikes and made available to us.

Bent u geïnteresseerd in het upgraden van uw Ango-Bike met Pendix?

Stap 1: Controleer de installatievereisten

Voordat u uw fiets retrofit met een Pendix, is het belangrijk om de installatie-eisen te controleren. Als aan deze voorwaarden is voldaan, staat niets stap 2 meer in de weg.

Stap 2: Controleer de staat van de fiets

Na de installatievoorschriften moet u controleren of uw fiets geen schade heeft. Deze kunnen bijvoorbeeld ontstaan door ongevallen, veelvuldig gebruik en toenemende leeftijd. Een van onze Pendix dealers helpt u graag met een geoefend oog.

Stap 3: Converteer uw fiets

U kunt uw Pendix eDrive bij uw Pendix dealer bestellen en laten inbouwen.

Stap 4: Rijplezier

De belangrijkste stap: eindelijk kunt u rijden met uw achteraf gemonteerde Ango-Bike! Wij wensen u steeds een veilige reis.

Heb jij je Ango-Bike achteraf uitgerust met Pendix en wil je andere fietsliefhebbers helpen beslissen over een Pendix fiets? Stuur ons dan een foto van uw Ango-Bike naar ons e-mail adres info@pendix.de zodat wij deze kunnen delen met geïnteresseerden in Pendix op onze website. Wij noemen je graag als bron van de foto.