Pendix-software bijwerken

Als er een nieuwe softwareversie voor uw Pendix systeem is, dan verschijnt er automatisch een nieuw item "Update Pendix Software" in het "Bike" menu onderaan.

Met een klik op "Update Pendix Software" krijgt u een andere beveiligingsvraag. Controleer dit nog een keer voordat u begint:

  1. Heeft u een internetverbinding? Dit is nodig om de update te laden.
  2. Heeft uw ePower nog steeds genoeg vermogen? Uw batterij moet ten minste geel zijn.
  3. Heeft uw mobiele telefoon nog genoeg stroom? Uw mobiele telefoon moet ook minstens 30% batterijcapaciteit hebben.
  4. Heb je wat tijd en heb je je mobiele telefoon nu niet nodig? Het updateproces kan enkele minuten tot een half uur in beslag nemen. Dit is afhankelijk van uw mobiele telefoon en Bluetooth-verbinding. Tijdens de updateperiode mag u niet telefoneren of andere apps gebruiken.

Nu kunt u de update starten. Na korte tijd zal de ePower tijdens het updateproces rood/groen oplichten.

Het updaten van de Pendix software gebeurt in verschillende fasen:

  1. Uw systeem wordt opnieuw gecontroleerd en de nieuwste software wordt gedownload van de Pendix servers.
  2. De oude software wordt uit uw Pendix systeem verwijderd.
  3. De nieuwe software wordt geïnstalleerd op uw Pendix systeem.
  4. Het Pendix systeem wordt opnieuw opgestart en de app wordt weer aangesloten op het Pendix systeem. Het nieuwe versienummer wordt weergegeven in de app.

Opmerking: Het updateproces mag niet worden onderbroken. Als dit gebeurt en de verbinding met de ePower verloren gaat, ga dan naar de Pendix zoekopdracht onder Bike. Onder bepaalde omstandigheden ziet u uw systeem niet meer met het serienummer, maar alleen "PENDIX BL". Maak vervolgens verbinding met deze batterij. Het updateproces zal automatisch opnieuw starten. Andere informatie op de achtergrond kan gedurende korte tijd onjuist worden weergegeven.